Vaikų diena ir Tėvo diena

2015-06-01 / Monika Misiūnienė

Vienais metais vaikų diena ir Tėvo diena sutapo. Ta proga prie Neries buvo organizuota aitvarų šventė. Iškeliavome į ją nusiteikę šiek tiek skeptiškai, nes mūsų šeimoje iki tol nei vienas nebandėme leisti aitvaro. Bet šventei iš anksto ruošėmės – nusipirkome Senukuose tokį „mandrą“, didelį aitvarą. Diena pasitaikė puiki – saulėta ir vėjuota. Visi paeiliui bandėme leisti mūsų didįjį aitvarą, bet matyt dėl patirties stokos nelabai kas išėjo. Ir buvo liūdnoka, kad turėjom tik vieną aitvarą, o visi norėjome išbandyti savo jėgas. 

Taigi su dukrele nuėjome prie vieno prekeivio, kuris čia pat pardavinėjo mažiukus paprastučius aitvarus ir įsigijome bent porą. Kaip mums pasisekė! Mažieji aitvarai kuo puikiausiai kilo į dangų ir laikėsi viršuje kartu su daugybe kitų aitvarų... Pavargę nuo saulės, vėjo ir įspūdžių šauniai papietavome picerijoje.
Nors nuo tos dienos praėjo keleri metai, širdyje ji liko kaip šviesi ir ryški... Beje, nuo tada automobilio bagažinėje visada turime aitvarų. O ir šiaip visai graži tradicija tėvelio ir vaikų dienai paminėti – jei tik oro sąlygos leidžia.

 

Komentarai

Į viršų Į viršų
error: Wayfinder class not found