Haris Poteris ir draugai

2015-07-07 / Ingrida Sutkevičienė

Milda, 12 metų.

Gimtadienio aprašymas

Svečiai susirinko prie baseino „Impuls plius“. Vienas tėtis maudėsi kartu su vaikais ir juos prižiūrėjo. Išsimaudę visi atvažiavo į jubiliatės namus. Namie buvo tamsu, degė žvakės, kvepėjo smilkalai, laukė padengtas padengtas stalas. Svečius sutiko ragana Čiurlenantis Upelis. Paklausė, kas tokie ir kokiu tikslu atvyko. Visi keliaudami oru ir eidami per apsauginius kerus prarado atmintį ir pamiršo, kas esą, dėl to ištraukė lapelius su herojų vardais. Tada kiekvienas turėjo susigalvoti kokią nors kaukę ir apsirengti namuose esančiais drabužiais.
Tuo metu iškepė picos ir visi pavalgė. Papuotavę gavo kitų užduočių: sugalvoti ir suvaidinti, ką veikė baseine. Žiūrovai turėjo atspėti, kas tai. Vaikai šią užduotį atliko labai kūrybingai.
Po to reikėjo pagal gautas užuominas surasti ir papuošti tortą. Pirmame lapelyje buvo užrašyta užuomina apie vietą, kur ieškoti daikto, susijusio su gimimo diena. Ten rado tortą ir lapelį, kur ieškoti kito daikto ir kokio, ir taip toliau. Ši užduotis panaši į „Lobio ieškojimą“. Iš pradžių surado tortą, paskui žvakutes, fejerverkus, žiebtuvėlį. Susmaigstė žvakutes ir patys uždegė fejerverkus. Jiems tai visai patiko. Paskui, aišku, po kelis kartus pūtė žvakutes ir valgė tortą.
Vėliau buvo laisvas laikas: vaikai žaidė „Monopolį“, žiūrėjo „Simsonų“ filmą. Atsisveikindami padovanojom po atšvaitą, kad rastų kelią namo.
Po baseino daug visokių užduočių prigalvoti nereikia, nes vaikai būna išvargę. To, kas buvo, visiškai pakako. Vaikai sakė, kad gimtadienis labai patiko!


Žaidimai, užduotys:

1. Ištraukti lapelius su herojų vardais.

2. Apsirengti taip kaip herojus, pasidaryti kaukes.

3. Sugalvoti ir suvaidinti 5 užduotėles, ką veikė baseine. Žiūrovai turi atspėti, kas tai.

4. Surasti tortą.

Pakvietimai: nieko ypatingo.

Gimtadienio dekoracijos: tamsa, daug uždegtų žvakių, smilkalų kvapai.

Maistas: namie keptos picos, vaisiai, sultys, tortas.

Dovanėlės svečiams: atšvaitai.

Komentarai

Į viršų Į viršų
error: Wayfinder class not found