Picadienis

2015-07-07 / Jurga Statulevičienė

Mergaitės vardas Agnė, 11 metų.

Gimtadienio aprašymas

Renkasi svečiai, vaikams leidžiama ramiai sveikinti, kalbėtis, užkandžiauti ir pan.
Kadangi esame labai mažame bute, susirinkus svečiams (apie dvylika žmonių), iš pradžių vaikai žaidė linksmą žaidimą ,,Uno“. Žaidžiama su ypatingomis kortomis, kurias padalina aparatas, žaidimas yra labai linksmas ir nereikia nieko galvoti. Jį žaisdami vaikai tarpusavyje bendravo, juokėsi iš aparato dalinimo ir pan. Žaidimą jau iš vakaro buvome išsinuomavę nuomos punkte. 
Trumpai pažaidę visi išėjome į lauką, į parkelį. Ten linksmai žaidėme kelis žaidimus. Pirmas buvo lėktuvėlių karas. Patys vaikai pasidarė po tris lėktuvėlius, buvo paskirstyti į dvi komandas ir per tam tikrą laiką turėjo juos skraidinti į priešininko pusę. Pasibaigus nustatytam laikui, skaičiuojami lėktuvėliai. Laimi ta komanda, kuri daugiau nuskraidino į priešininko pusę.
Kadangi buvo labai karšta, kitas žaidimas buvo ramesnis. Keliaujant ratu turi sugalvoti kuo daugiau žodžių, prasidedančių ta pačia raide, pvz.. katė, kirminas, kurmis, kirvis ir pan.
Po to visi išalkę keliavome i piceriją, kurioje sukaktuvininkė visiems patariant, ką daryti ir kokius produktus naudoti, kepa visiems didelę picą . Buvome „Čili“ picerijoje, labai patiko, geras kolektyvas, paslaugus, atsižvelgia į vaikų norus.


Patarimas: jei turite vietos, paruošus tešlą tai galima daryti ir namie.
Grįžę namo ilsėjomės, bendravome, valgėme tortą. Buvo labai gera ir smagu.

Žaidimai, užduotys:

1. Kortų žaidimas „Uno“.
2.Žaidimas su popieriniais lėktuvėliais.
3.Intelektualus žaidimas „Pasakyk kuo daugiau žodžių, prasidedančių ta pačia raide“.
4.Picos kepimas.

Pakvietimai: paprasti, dvigubo atviruko formos.
Gimtadienio dekoracijos: jokių dekoracijų nebuvo.
Maistas: pica, įvairūs gaivieji gėrimai, ledų tortas. 
Dovanėlės svečiams: įvairios smulkmenėlės: čiulpinukai, pieštukai, trintukai.
Įspūdingiausias momentas: picos kepimas, mat visi dalyvavo patardami, ką ir kaip daryti. Bet visas gimtadienis buvo labai įdomus, nes vaikai labai išradingi ir linksmi.

 

Komentarai

Į viršų Į viršų
error: Wayfinder class not found