Laukinių Vakarų šventė

2015-07-07 / Sonata Aleksandravičienė

Laukinių Vakarų gimtadienį šventėme, kai sūnui suėjo 6-eri metai. Dalyvaujantys veikėjai buvo indėnai ir kaubojai. Kaubojų buvo kur kas daugiau:))). Labai pradžiugino ne tik vaikai, išradingai pasipuošę, bet ir tėveliai bei mažieji broliukai ar sesutės(pvz. 1-erių metukų).

Pamenu, kaip ruošėmės šiam gimtadieniui:

 kūrėme net dviejų tipų pakvietimus(indėniškus vigvamus ir kaubojiškas skrybėles),išsiuntėme juos paštu - patikėkite, vaikai buvo labai nustebinti,kai paštu gavo pakvietimą(juk šiais laikais laiškus rašome internetu:)));

piešėme dekoracijas, kurias kabinome ant langų ir sienų ar veidrodžių (kaubojiškos skrybėlės, arkliai, indėniškas didelis vigvamas, kaubojiški batai su pentinais, didelis kaktusas). Po laiptais pakrėtėme šieno ir padėjome apelsinų.

Taip pat ruošiau ir  "vakarietišką" stalą: radau staltiesę su kaktusais, nupirkau kelis tikrus kaktusus, kuriuos įkomponavau tarp lėkščių, pastatėme kukurūzinį vigvamą, sumuštinukų, mišrainių, kaubojiškų dešrelių.

Smagiausia dalis - žaidimai. Čia vairą į rankas paėmė tėtukas ir išsivedė nemažą būrį vaikų į lauką, kur jie su malonumu šaudė į taikinį, traukė virvę, metė lasą ir kt.

Grįžus namo vaikai užkando ir vėl laukė žaidimų. Buvau pasiruošusi įvairių: kas pirmas suvalgys obuolį, kas pirmas nulups obuolį taip, kad nenutrūktų skūrelė. Vėliau susodinau visus ir žaidėme su apelsinu: 2 komandos turėjo greičiau perduoti apelsiną su kojomis.O kitas žaidimas - Pas ką apelsinas, vaikai siunčia apelsiną rateliu, o vidury sėdintis turi pasakyti STOP. Iškrenta tas, kieno rankose apelsinas.

Žinoma, valgėme tortą ir pakilnojome solinezantą:).

Vakarėjant leidome fejerverkus. Vaikai liko labai patenkinti, o vienas berniukas jo pasiimti atvaziavusiai mamai pasakė: "Mama, aš noriu čia gyventi":).

Vėliau vaikai kone metus žaidė kaubojus, nes liko kelios skrybėlės ir šautuvai. Nekalbant jau apie gautas Indiano Jones’o dovanas:). Antrasis sūnelis taip pat labai įsikvėpė po šio gimtadienio ir svajoja apie savo kaubojišką gimtadienį.

Komentarai

Į viršų Į viršų
error: Wayfinder class not found