Dešimtasis gimtadienis

2015-07-07 / Nida Matiukienė

Dukra kasmet gimtadieniui nori ypatingos šventės. Pasiūliau keletą minčių, tačiau nė viena iki galo taip ir neprilipo. Vėliau atsivertėme iš seimoms.lt gimtadienių idėjas. Peržiūrėjusi visus gimtadienus, ji išsirinko „Linksmasis popierinis“. Tada jau niekaip negalėjau perkalbėti. Nuvykusi pas močiutę iš anksto užsisakė dėžę senų laikraščių (mat mes neužsisakome jokių). Net neįsivaizdavau, kaip jai pavyks tuos drabužius konstruoti iš popieriaus. Tačiau mergaitė buvo atkakli ir įsitikinusi, kad tai – visiškai lengva. Tiesiog paprašė nupirkti lipnios juostelės ir padėti pasirūpinti maistu. Aš, norėdama pradžiuginti dukrą, susitariau su vyru, kad nupirksime karnizą ir kambaryje pakabinsime naujas užuolaidas . Pataikiau į dešimtuką. Laurytė visas tris savaites švietė kūrybingumo spalvomis ir buvo kupina džiaugsmingo laukimo.

Kadangi niekaip neapsieiname be plano, atspausdinau jį čia. Labai produktyviai išsirinkome žaidimus, maistą, papuošimus, ir paruošiamieji darbai buvo baigti.
Prasidėjus šventei, mergaitės linksminosi pačios. Laura pradėjo nuo įdomiausios dalies – popierinių kostiumų kūrimo (tiesa, berniukai neprisijungė. Jie sugalvojo savo žaidimą – karpė raides ir dėliojo juokingas reklamas). Kostiumų kūrimas užtruko ko ne valandą. Mergaitės džiaugėsi, kad taip puikiai pasipuošė fotosesijai. Vėliau pradėjome žaisti žaidimus. Tiesa, naujiems žaidimams kurti prireikė ir tėvelių pagalbos bei palaikymo. Buvo daug juoko ir labai labai smagu. Vaikai vaišinosi įvairiu maistu ir krėtė pokštus. Pagalvojau, kad šis gimtadienis ir mums tapo puikia pramoga.
Tiesa, žaidimus aprašiau atskirai žaidimų rubrikoje.

Komentarai

Į viršų Į viršų
error: Wayfinder class not found