Riešutų pyragas

1901-12-13 / Dalia Dijokienė

Tai paprastas ir labai skanus riešutų pyragas.

Tešla:

100 g sviesto

2 kiaušiniai

1/4 a.š. druskos

1/2 a.š. kepimo miltelių

2 stiklinių miltų

Įdaras:

400-500 g graikinių riešutų

indelis saldaus kondensuoto pieno

Paruošimas:

Suplakti kiaušinius su cukrumi. Dėti sviestą, sutarkuotą su burokine tarka. sudėti miltus, druską, kepimo miltelius.

Rankas pasitepkite aliejumi ir išklokite tešla formos dugną bei kraštus. Sudėti pasmulkintus riešutus ir užpilti kondensuotu pienu. Kepti 160-170laipsnių karščio orkaitėje apie 30 min. Skanaus.

Komentarai

Į viršų Į viršų
error: Wayfinder class not found