Kepame žuvį su tėtuku

1901-12-13 / Sonata Aleksandravičienė

Darbinė atmosfera virtuvėje:)...

Dar vaikystėje pas senelius vyras dažnai valgydavo keptą žuvį, todėl moka ir šiandien ją skaniai paruošti. O kai kas nors šeimininkauja, tai visuomet smalsu ir mažiesiems.Šį kartą tėtukas su berniukais kepa lydeką.

Receptas tikrai nesudėtingas, bet skanus. Jums reikės gyvos žuvies (upėtakio, lydekos - kas mažiau turi ašakų), grietinėlės, miltų, prieskonių., druskos.

Nuvalęs žuvį vyras supjausto, pavolioja miltuose su prieskoniais ir druska. Tuomet deda į keptuvę, kur ji iškepa. Į miltus lėkštėje pila grietinėlę ir viską - į keptuvę, kur paliekama dar pakepti, kartais pamaišant. Padažo turėtų būti daug - tai svarbi patiekalo dalis. Vaikai mėgsta valgyti su batonu. Skanaus!

Komentarai

Į viršų Į viršų